Mix alle ingrediënten voor het deeg tot kruimels in de keukenmachine. Stort op een werkblad en vorm er snel een samenhangende deegbal van. Verpak in vershoudfolie en leg 30 minuten in de koelkast. Bekleed daarna de vorm met het deeg.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bak de uien met de spekblokjes tot het spek is uitgebakken. Laat afkoelen.
Klop de eieren los met de crème fraîche en schep de Munster erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de uien met spek in de vorm en giet het eimengsel erover.
Bak de quiche goudbruin en gaar in ca. 25 minuten.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix alle ingrediënten voor het deeg tot kruimels in de keukenmachine. Stort op een werkblad en vorm er snel een samenhangende deegbal van. Verpak in vershoudfolie en leg 30 minuten in de koelkast. Bekleed daarna de vorm met het deeg.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bak de uien met de spekblokjes tot het spek is uitgebakken. Laat afkoelen.
Klop de eieren los met de crème fraîche en schep de Munster erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de uien met spek in de vorm en giet het eimengsel erover.
Bak de quiche goudbruin en gaar in ca. 25 minuten.