Verhit een grillpan op hoog vuur. Bestrijk de courgetteplakken met de olijfolie, leg ze in de pan en gril ze ca. 3 minuten per kant.
Smeer de tortilla’s aan één kant in met de paprikaspread. Verdeel de gegrilde paprika, courgette en Goudse kaas over twee tortilla’s en dek af met de andere twee (spread naar beneden).
Verhit twee koekenpannen (of bereid de quesadilla’s één voor één) op middelhoog vuur en leg quesadilla’s erin. Bak rustig ca. 3 minuten per kant tot de kaas is gesmolten.
Meng intussen voor de dip de mayonaise en mierikswortelspread door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Snijd de quesadilla’s in puntjes en serveer met de dip.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een grillpan op hoog vuur. Bestrijk de courgetteplakken met de olijfolie, leg ze in de pan en gril ze ca. 3 minuten per kant.
Smeer de tortilla’s aan één kant in met de paprikaspread. Verdeel de gegrilde paprika, courgette en Goudse kaas over twee tortilla’s en dek af met de andere twee (spread naar beneden).
Verhit twee koekenpannen (of bereid de quesadilla’s één voor één) op middelhoog vuur en leg quesadilla’s erin. Bak rustig ca. 3 minuten per kant tot de kaas is gesmolten.
Meng intussen voor de dip de mayonaise en mierikswortelspread door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Snijd de quesadilla’s in puntjes en serveer met de dip.