Snijd ondertussen de prei in ringen en bewaar wat lichtgroene en witte ringetjes prei voor de garnering. Fruit de ui en prei in de olie glazig.
Doe er Keltisch zeezout bij en voeg een deel van het water toe. Laat de prei garen.
Voeg zo nodig meer water toe als deze te dik wordt. Door een deel van de soep te pureren geeft dit binding. Bind de soep door een geklopt ei met een beetje soep in apart kommetje te mengen en voeg het bij het geheel.
Voeg dan naar smaak op het eind de mosterd toe (grof of fijn). Garneer de soepkommen met de rauwe ringetjes prei.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd ondertussen de prei in ringen en bewaar wat lichtgroene en witte ringetjes prei voor de garnering. Fruit de ui en prei in de olie glazig.
Doe er Keltisch zeezout bij en voeg een deel van het water toe. Laat de prei garen.
Voeg zo nodig meer water toe als deze te dik wordt. Door een deel van de soep te pureren geeft dit binding. Bind de soep door een geklopt ei met een beetje soep in apart kommetje te mengen en voeg het bij het geheel.
Voeg dan naar smaak op het eind de mosterd toe (grof of fijn). Garneer de soepkommen met de rauwe ringetjes prei.