Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook glazig. Roer er de postelein en mosterd door en laat slinken.
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
Pureer tot een gladde soep met een staafmixer.
Bestrooi met gesneden bosui en vers gemalen peper en server met een schepje crème fraîche. Serveer met het brood bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2018.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook glazig. Roer er de postelein en mosterd door en laat slinken.
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
Pureer tot een gladde soep met een staafmixer.
Bestrooi met gesneden bosui en vers gemalen peper en server met een schepje crème fraîche. Serveer met het brood bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.