Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Of gebruik een ovenschaal.
Veeg de portabella schoon en snijd het steeltje voorzichtig eruit. Snijd het steeltje klein. Pel de ui en snipper fijn. Pel de knoflook en snijd klein.
Verhit intussen bakolie in een koekenpan en bak de portabella stelen, ui en knoflook 4 minuten. Heb je een glutenallergie? Spoel de walnoten onder de kraan om eventuele sporen van gluten te verwijderen. Hak de walnoten grof en voeg de helft toe aan de pan.
Doe het ui-notenmengsel in een kom en meng het met de geitenkaas en olijfolie. Verdeel dit over de portabella's en bestrooi met tijm. Bak nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Zet eventueel de laatste minuut de ovengrillstand aan.
Breng intussen een pan met water aan de kook. Was en schil de bospeen en laat een klein stukje groen van het loof zitten. Kook de bospeentjes in 10 minuten beetgaar. Giet daarna het water af.
Serveer de gevulde portabella's met de bospeen en strooi de overgebleven walnoten erover.
Tips
Dit recept is afkomstig van EkoMenu
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Of gebruik een ovenschaal.
Veeg de portabella schoon en snijd het steeltje voorzichtig eruit. Snijd het steeltje klein. Pel de ui en snipper fijn. Pel de knoflook en snijd klein.
Verhit intussen bakolie in een koekenpan en bak de portabella stelen, ui en knoflook 4 minuten. Heb je een glutenallergie? Spoel de walnoten onder de kraan om eventuele sporen van gluten te verwijderen. Hak de walnoten grof en voeg de helft toe aan de pan.
Doe het ui-notenmengsel in een kom en meng het met de geitenkaas en olijfolie. Verdeel dit over de portabella's en bestrooi met tijm. Bak nog 15 minuten in de voorverwarmde oven. Zet eventueel de laatste minuut de ovengrillstand aan.
Breng intussen een pan met water aan de kook. Was en schil de bospeen en laat een klein stukje groen van het loof zitten. Kook de bospeentjes in 10 minuten beetgaar. Giet daarna het water af.
Serveer de gevulde portabella's met de bospeen en strooi de overgebleven walnoten erover.