Meng alle ingrediënten (niet de garnering) door elkaar, inclusief het brood, en dek af met een doek. Laat rustig op kamertemperatuur ca. 3 dagen fermenteren. Het mengsel gaat bubbelen en smaakt aangenaam zuur.
Serveer de soep met de garnering erop en sprenkel de kefir erover. Serveer lekker koud op een warme lentedag.
Tips
Bereidingstijd: 5 minuten + ca. 3 dagen fermenteren
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng alle ingrediënten (niet de garnering) door elkaar, inclusief het brood, en dek af met een doek. Laat rustig op kamertemperatuur ca. 3 dagen fermenteren. Het mengsel gaat bubbelen en smaakt aangenaam zuur.
Serveer de soep met de garnering erop en sprenkel de kefir erover. Serveer lekker koud op een warme lentedag.