Verwarm de olie in een pan en bak de ui en knoflook even aan.
Roer de prei, serehpoeder, peper en pompoen erdoor en bak nog een paar minuten mee.
Giet de warme bouillon erover en laat ± 30 minuten trekken tot de pompoen gaar is.
Maak fijn met de staafmixer en roer er kokosmelk en vissaus door. Breng de soep opnieuw aan de kook en schep de koriander vlak voor het serveren erdoor.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2012.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olie in een pan en bak de ui en knoflook even aan.
Roer de prei, serehpoeder, peper en pompoen erdoor en bak nog een paar minuten mee.
Giet de warme bouillon erover en laat ± 30 minuten trekken tot de pompoen gaar is.
Maak fijn met de staafmixer en roer er kokosmelk en vissaus door. Breng de soep opnieuw aan de kook en schep de koriander vlak voor het serveren erdoor.