Bak de ui en knoflook glazig in een scheutje olie in een grote pan. Voeg de gember en de pompoenblokjes toe en bak ca. 5 minuten mee tot ze aangefruit zijn.
Giet de bouillon erbij, voeg de chilivlokken toe en laat op laag vuur rustig gaar worden, ca. 15-20 minuten.
Pureer met de staafmixer glad, breng op smaak met zout en peper en eventueel nog wat chili. Top met sojacuisine, pompoenpitolie en -pitjes en een schep kimchi.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de ui en knoflook glazig in een scheutje olie in een grote pan. Voeg de gember en de pompoenblokjes toe en bak ca. 5 minuten mee tot ze aangefruit zijn.
Giet de bouillon erbij, voeg de chilivlokken toe en laat op laag vuur rustig gaar worden, ca. 15-20 minuten.
Pureer met de staafmixer glad, breng op smaak met zout en peper en eventueel nog wat chili. Top met sojacuisine, pompoenpitolie en -pitjes en een schep kimchi.