Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.
Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.
Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.
Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.
Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.
Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.
Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.
Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.
Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.