Rol het bladerdeeg uit en leg het op een (met bakpapier bekleed) bakblik. Vouw rondom 2 cm deeg naar binnen en druk vast. Prik het binnenste vlak flink in met een vork.
Bestrijk de crème fraîche en pesto over de deegbodem. Leg alle groenten en de champignons erop en bestrooi met de rozemarijn. Drizzle de olijfolie erover.
Bak de plaattaart in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rol het bladerdeeg uit en leg het op een (met bakpapier bekleed) bakblik. Vouw rondom 2 cm deeg naar binnen en druk vast. Prik het binnenste vlak flink in met een vork.
Bestrijk de crème fraîche en pesto over de deegbodem. Leg alle groenten en de champignons erop en bestrooi met de rozemarijn. Drizzle de olijfolie erover.
Bak de plaattaart in 20-25 minuten goudbruin en gaar.