Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er het bladerdeeg op. Duw de buitenrand wat omhoog.
Meng de tomaatjes met paprikablokjes, de ui, knoflook, basilicum en de olie. Verdeel over het bladerdeeg. Leg de plakjes chorizo ertussen en bestrooi met pijnboompitten.
Bak de taart in de oven tot het deeg goudbruin en gaar is. Bestrooi met verse kruiden.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er het bladerdeeg op. Duw de buitenrand wat omhoog.
Meng de tomaatjes met paprikablokjes, de ui, knoflook, basilicum en de olie. Verdeel over het bladerdeeg. Leg de plakjes chorizo ertussen en bestrooi met pijnboompitten.
Bak de taart in de oven tot het deeg goudbruin en gaar is. Bestrooi met verse kruiden.