Hussel de komkommer met de bosui en knoflook in een kom.
Voeg alle overige ingrediënten toe behalve het sesamzaad (rustig aan met de chilivlokken, doe ze er beetje bij beetje bij en proef tussentijds, het mag best pittig zijn). Pas de smaakbalans eventueel nog wat aan naar eigen wensen. Bestrooi met sesamzaad.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hussel de komkommer met de bosui en knoflook in een kom.
Voeg alle overige ingrediënten toe behalve het sesamzaad (rustig aan met de chilivlokken, doe ze er beetje bij beetje bij en proef tussentijds, het mag best pittig zijn). Pas de smaakbalans eventueel nog wat aan naar eigen wensen. Bestrooi met sesamzaad.