Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de eieren in de pan als het water kookt en kook ze ca. 8 minuten. Laat na het koken de eieren schrikken en pel ze.
Prak de eieren fijn met een vork in een kom. Voeg de sambal, gembersiroop, ras el hanout, mayonaise en ui toe. Meng het goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Garneer met radijskiemen en serveer met crackers.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de eieren in de pan als het water kookt en kook ze ca. 8 minuten. Laat na het koken de eieren schrikken en pel ze.
Prak de eieren fijn met een vork in een kom. Voeg de sambal, gembersiroop, ras el hanout, mayonaise en ui toe. Meng het goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.