Maak de dressing: doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een egaal geheel.
Maal de bloemkoolroosjes fijn in een keukenmachine. Doe dit eventueel in delen.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de rode peper en de knoflook 1 minuut, voeg ¾ van de pinda’s toe en bak 1 minuut mee. Doe de gemalen bloemkool erbij en bak nog eens 4 minuten.
Verdeel de bloemkoolrijst over kommen en garneer met de reepjes peul, bospeen, courgette en de ringetjes bosui.
Serveer met de pindadressing en de overgebleven pinda’s.
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maak de dressing: doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een egaal geheel.
Maal de bloemkoolroosjes fijn in een keukenmachine. Doe dit eventueel in delen.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de rode peper en de knoflook 1 minuut, voeg ¾ van de pinda’s toe en bak 1 minuut mee. Doe de gemalen bloemkool erbij en bak nog eens 4 minuten.
Verdeel de bloemkoolrijst over kommen en garneer met de reepjes peul, bospeen, courgette en de ringetjes bosui.
Serveer met de pindadressing en de overgebleven pinda’s.