Mix de witte bonen, zongedroogde tomaten, rucola, tahin en citroensap in een keukenmachine of snijd de rucola fijn en prak alle ingrediënten samen. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster de volkorenpitabroodjes en beleg met een dikke laag hummus. Serveer eventueel met cherrytomaten, rauwe spinazie en een beetje sambal.
Maakt ongeveer 12 porties.
Tips
Deze hummus is ook erg lekker op een toastje bij de borrel of als dip voor groenten.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Mix de witte bonen, zongedroogde tomaten, rucola, tahin en citroensap in een keukenmachine of snijd de rucola fijn en prak alle ingrediënten samen. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster de volkorenpitabroodjes en beleg met een dikke laag hummus. Serveer eventueel met cherrytomaten, rauwe spinazie en een beetje sambal.