Smelt de chocolade au bain-marie (au bain-marie; hang een kom in een pan met water. De pan bevat een laagje kokend water, het water mag de onderkant van de kom niet raken). Haal de kom van het vuur en voeg de vijgen, cranberries en pinda’s toe. Roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel met behulp van een lepel in ca. 20 rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de rotsjes afkoelen en hard worden.
Tips
Voor ongeveer 20 stuks
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smelt de chocolade au bain-marie (au bain-marie; hang een kom in een pan met water. De pan bevat een laagje kokend water, het water mag de onderkant van de kom niet raken). Haal de kom van het vuur en voeg de vijgen, cranberries en pinda’s toe. Roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel met behulp van een lepel in ca. 20 rotsjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de rotsjes afkoelen en hard worden.