Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg paprika en paddenstoelen toe en bak even mee.
Meng de tomatenpuree erdoor en bak al omscheppend kort mee om te ontzuren.
Voeg de perzikstukjes, een scheutje van het sap en de rozijnen toe en laat 10 minuten sudderen. Proef op zout en peper en verdun eventueel met nog een beetje perzik sap.
Kook intussen de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven en serveer met de perziksaus. Eigenlijk kook je voor een pilav de rijst en de ingrediënten gelijktijdig. Maar zo is het sneller klaar!
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg paprika en paddenstoelen toe en bak even mee.
Meng de tomatenpuree erdoor en bak al omscheppend kort mee om te ontzuren.
Voeg de perzikstukjes, een scheutje van het sap en de rozijnen toe en laat 10 minuten sudderen. Proef op zout en peper en verdun eventueel met nog een beetje perzik sap.
Kook intussen de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven en serveer met de perziksaus. Eigenlijk kook je voor een pilav de rijst en de ingrediënten gelijktijdig. Maar zo is het sneller klaar!