Blend alle ingrediënten, behalve de rode ui, in de keukenmachine/blender tot een pasta. Schep er daarna de rode ui doorheen. De uitjes geven je linzenburgers bite.
Rol bolletjes van het linzenmengsel en druk plat op een bakplaat op bakpapier. Zo ontstaan er mooie burgertjes. Bak in de oven in ca. 20 minuten gaar, keer eenmaal om.
Kruidenkwark:
Meng alle ingrediënten tot een dikke saus.
Maak de dressing door alle dressing-ingrediënten met de staafmixer in een hoge mengbeker te mengen.
Hussel de mango, komkommer en korianderblaadjes door elkaar in een kom en meng de dressing erdoor.
Bestrooi vlak voor het opdienen met de pinda’s.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blend alle ingrediënten, behalve de rode ui, in de keukenmachine/blender tot een pasta. Schep er daarna de rode ui doorheen. De uitjes geven je linzenburgers bite.
Rol bolletjes van het linzenmengsel en druk plat op een bakplaat op bakpapier. Zo ontstaan er mooie burgertjes. Bak in de oven in ca. 20 minuten gaar, keer eenmaal om.
Kruidenkwark:
Meng alle ingrediënten tot een dikke saus.
Maak de dressing door alle dressing-ingrediënten met de staafmixer in een hoge mengbeker te mengen.
Hussel de mango, komkommer en korianderblaadjes door elkaar in een kom en meng de dressing erdoor.