Meng de bloemkoolroosjes met 2 eetlepels olijfolie, wat zout en peper en verdeel ze over een bakplaat. Zet ze hoog in de oven en bak +/- 15 minuten tot ze beetgaar en mooi geroosterd zijn.
Meng de roosjes bloemkool met de boterbonen, linzen, bosui en bramen.
Klop een dressing van de rest van de olijfolie, citroensap en zout en peper en meng erdoor.
Verdeel de verse kruiden erover en schep voorzichtig om.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Peulvruchten-bloemkoolsalade met bramen en verse kruiden
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng de bloemkoolroosjes met 2 eetlepels olijfolie, wat zout en peper en verdeel ze over een bakplaat. Zet ze hoog in de oven en bak +/- 15 minuten tot ze beetgaar en mooi geroosterd zijn.
Meng de roosjes bloemkool met de boterbonen, linzen, bosui en bramen.
Klop een dressing van de rest van de olijfolie, citroensap en zout en peper en meng erdoor.
Verdeel de verse kruiden erover en schep voorzichtig om.