Verwarm de oven voor op 180ºC boven-/ onderwarmte.
Rol het deeg uit en stans hier 4 rondjes uit van Ø 8 cm. Bestrooi deze rondjes met poedersuiker en bak in 12 min. goudbruin af. Haal daarna uit de oven en laat afkoelen.
Leg intussen de perzik- en abrikozenplakjes uit op een bord en besprenkel met de helft van de honing en sinaasappelsap.
Meng ook de yoghurt met de andere helft van de honing, vanille en limoenrasp.
Schep de yoghurt op de koekbodem, beleg met de gemarineerde perzik en abrikoos. Rasp de Cicioni erover en garneer met een beetje limoenrasp.
Tips
Dit recept is gemaakt door Cicioni
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180ºC boven-/ onderwarmte.
Rol het deeg uit en stans hier 4 rondjes uit van Ø 8 cm. Bestrooi deze rondjes met poedersuiker en bak in 12 min. goudbruin af. Haal daarna uit de oven en laat afkoelen.
Leg intussen de perzik- en abrikozenplakjes uit op een bord en besprenkel met de helft van de honing en sinaasappelsap.
Meng ook de yoghurt met de andere helft van de honing, vanille en limoenrasp.
Schep de yoghurt op de koekbodem, beleg met de gemarineerde perzik en abrikoos. Rasp de Cicioni erover en garneer met een beetje limoenrasp.