Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af.
Bak ondertussen de blokjes chorizo in een koekenpan. Blus ze, als ze goed warm zijn, af met een scheut witte wijn. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Klop alle dressingingrediënten goed door elkaar.
Hussel de pasta, chorizo, artisjokharten, olijfringetjes, paprika en peterselie door elkaar en meng de dressing er voorzichtig door.
Voor de geroosterde paprika:
Verwarm de grill voor op 220℃.
Plaats de paprika’s op een rooster met de bolle kant naar boven en leg ze redelijk dicht onder de grill. Wacht tot er zwarte blaren op het velletje van de paprika ontstaan.
Haal de paprika’s er dan uit en pak ze in aluminiumfolie, zodat ze een half uurtje later makkelijk te ontvellen zijn.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud af.
Bak ondertussen de blokjes chorizo in een koekenpan. Blus ze, als ze goed warm zijn, af met een scheut witte wijn. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Klop alle dressingingrediënten goed door elkaar.
Hussel de pasta, chorizo, artisjokharten, olijfringetjes, paprika en peterselie door elkaar en meng de dressing er voorzichtig door.
Voor de geroosterde paprika:
Verwarm de grill voor op 220℃.
Plaats de paprika’s op een rooster met de bolle kant naar boven en leg ze redelijk dicht onder de grill. Wacht tot er zwarte blaren op het velletje van de paprika ontstaan.
Haal de paprika’s er dan uit en pak ze in aluminiumfolie, zodat ze een half uurtje later makkelijk te ontvellen zijn.