Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de gedroogde tomaat, room, mascarpone, limoensap, provençaalse kruiden en de bouillon toe, roer goed door en laat 10 minuten sudderen.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de partjes verse tomaat, de zalm en de lente-ui door de saus en warm alles goed door.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erover. Meteen serveren.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de gedroogde tomaat, room, mascarpone, limoensap, provençaalse kruiden en de bouillon toe, roer goed door en laat 10 minuten sudderen.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de partjes verse tomaat, de zalm en de lente-ui door de saus en warm alles goed door.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erover. Meteen serveren.