Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de olie in een pan en fruit hierin ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes en de paprika toe en warm alles goed door.
Schep de spinazie door de saus en verwarm al roerend tot de spinazie slinkt.
Haal de saus van het vuur en schep eventueel in een voorverwarmde schaal. Leg de feta erbovenop en serveer meteen met de afgegoten pasta.
Voor de geroosterde paprika:
Verwarm de grill voor op 220℃.
Plaats de paprika’s op een rooster met de bolle kant naar boven en leg ze redelijk dicht onder de grill. Wacht tot er zwarte blaren op het velletje van de paprika ontstaan.
Haal de paprika’s er dan uit en pak ze in aluminiumfolie, zodat ze een half uurtje later makkelijk te ontvellen zijn.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de olie in een pan en fruit hierin ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes en de paprika toe en warm alles goed door.
Schep de spinazie door de saus en verwarm al roerend tot de spinazie slinkt.
Haal de saus van het vuur en schep eventueel in een voorverwarmde schaal. Leg de feta erbovenop en serveer meteen met de afgegoten pasta.
Voor de geroosterde paprika:
Verwarm de grill voor op 220℃.
Plaats de paprika’s op een rooster met de bolle kant naar boven en leg ze redelijk dicht onder de grill. Wacht tot er zwarte blaren op het velletje van de paprika ontstaan.
Haal de paprika’s er dan uit en pak ze in aluminiumfolie, zodat ze een half uurtje later makkelijk te ontvellen zijn.