Kook de broccoli beetgaar in ca. 5 minuten. Spoel af onder koud water. Bak tevens de courgette in een eetlepel olie.
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de broccoli en de knoflook in de kom van de staafmixer en voeg het grootste deel van de basilicum, de amandelen, de Parmezaan en de olijfolie toe. Maal er een flinke draai peper en zout boven. Blend tot een smeuïge massa.
Meng de courgette en de overgebleven basilicum door de afgegoten penne, verdeel de pesto erover en serveer met extra kaas, zwarte peper en chilipeper.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de broccoli beetgaar in ca. 5 minuten. Spoel af onder koud water. Bak tevens de courgette in een eetlepel olie.
Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de broccoli en de knoflook in de kom van de staafmixer en voeg het grootste deel van de basilicum, de amandelen, de Parmezaan en de olijfolie toe. Maal er een flinke draai peper en zout boven. Blend tot een smeuïge massa.
Meng de courgette en de overgebleven basilicum door de afgegoten penne, verdeel de pesto erover en serveer met extra kaas, zwarte peper en chilipeper.