Zet een pan met ruim water op. Breng aan de kook. Verwarm de oven voor op 180℃.
Kook in een pan de buisjespasta net niet gaar. Blancheer 5 minuten voor het einde daarbij ook de broccoliroosjes tot ze beetgaar zijn. Smelt op laag vuur de kokosolie in een steelpan. Doe de bloem daarbij en laat dat twee minuten op laag vuur gaar worden.
Voeg dan de koude melk toe, scheutje voor scheutje. Kook tot een dikke roux. Voeg het grootste deel van de kaas toe, roer door elkaar. Breng de kaassaus goed op smaak met peper en zout. Schep de kaassaus, broccoli en pasta door elkaar en doe in een ovenschaal. Roer achtergehouden kaas en paneermeel door elkaar. Strooi over de pastaschotel. Schuif in de oven en laat in tien minuten goudbruin en heet worden.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Zet een pan met ruim water op. Breng aan de kook. Verwarm de oven voor op 180℃.
Kook in een pan de buisjespasta net niet gaar. Blancheer 5 minuten voor het einde daarbij ook de broccoliroosjes tot ze beetgaar zijn. Smelt op laag vuur de kokosolie in een steelpan. Doe de bloem daarbij en laat dat twee minuten op laag vuur gaar worden.
Voeg dan de koude melk toe, scheutje voor scheutje. Kook tot een dikke roux. Voeg het grootste deel van de kaas toe, roer door elkaar. Breng de kaassaus goed op smaak met peper en zout. Schep de kaassaus, broccoli en pasta door elkaar en doe in een ovenschaal. Roer achtergehouden kaas en paneermeel door elkaar. Strooi over de pastaschotel. Schuif in de oven en laat in tien minuten goudbruin en heet worden.