Giet het weekwater van de cashewnoten en dadels weg. Spoel de cashewnoten kort af.
Doe alle ingrediënten met 230 ml water in de mengkom van de blender en blend alles glad. Als je de crème nog even laat staan wordt het mengsel nog wat dikker omdat de psylliumvezels dan wat extra vocht zullen absorberen. De crème blijft 4 dagen goed in de koelkast.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Giet het weekwater van de cashewnoten en dadels weg. Spoel de cashewnoten kort af.
Doe alle ingrediënten met 230 ml water in de mengkom van de blender en blend alles glad. Als je de crème nog even laat staan wordt het mengsel nog wat dikker omdat de psylliumvezels dan wat extra vocht zullen absorberen. De crème blijft 4 dagen goed in de koelkast.