Bestrooi de tofublokjes met paprikapoeder. Steek de tofublokjes op spiesjes, marineer in citroensap en zet opzij. Fruit de groenten in olie of margarine en kruid met zout, chili en kurkuma en blus af met witte wijn. Voeg de mais toe en giet er 400 ml water bij.
Laat alles ca. 30 minuten pruttelen. Giet de kokosmelk erbij en mix fijn met een staafmixer. Breng op smaak met zout en chili.
Bak de tofuspiesjes op een hoog vuur in kokosolie.
Versier de soep met koriander of peterselie en serveer samen met de spiesjes.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bestrooi de tofublokjes met paprikapoeder. Steek de tofublokjes op spiesjes, marineer in citroensap en zet opzij. Fruit de groenten in olie of margarine en kruid met zout, chili en kurkuma en blus af met witte wijn. Voeg de mais toe en giet er 400 ml water bij.
Laat alles ca. 30 minuten pruttelen. Giet de kokosmelk erbij en mix fijn met een staafmixer. Breng op smaak met zout en chili.
Bak de tofuspiesjes op een hoog vuur in kokosolie.
Versier de soep met koriander of peterselie en serveer samen met de spiesjes.