Besprenkel de broodblokjes aan alle kanten goed met olijfolie. Rooster ze in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn. Laat afkoelen.
Klop intussen een dressing van de olie en de azijnen.
Vermeng het brood met de rest van de ingrediënten en de dressing en laat minstens een uur staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Schep voor het serveren nog eens door.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Besprenkel de broodblokjes aan alle kanten goed met olijfolie. Rooster ze in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn. Laat afkoelen.
Klop intussen een dressing van de olie en de azijnen.
Vermeng het brood met de rest van de ingrediënten en de dressing en laat minstens een uur staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Schep voor het serveren nog eens door.