Meng in een ruime kom het meel, het ei, de drink, kurkuma, een halve eetlepel olie en het zout tot een stevig doch vloeibaar beslag. Leng eventueel aan met water.
Bak in een hete koekenpan met olie van het beslag dunne goudbruine flensjes om te vullen en op te rollen. Of maak dikke mini-pancakes met een doorsnee van ca. 8 cm.
Draai de pannenkoeken om als de bovenkant droog is en vol zit met bubbeltjes en bak de andere kant totdat de boven- en onderkant knapperig voelen en er bruin uitzien. Gebruik niet te veel olie bij het bakken. Zorg ervoor dat de pan telkens net iets vettig is.
Tips
Puree van geweekte abrikozen met citroenrasp en -sap.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een ruime kom het meel, het ei, de drink, kurkuma, een halve eetlepel olie en het zout tot een stevig doch vloeibaar beslag. Leng eventueel aan met water.
Bak in een hete koekenpan met olie van het beslag dunne goudbruine flensjes om te vullen en op te rollen. Of maak dikke mini-pancakes met een doorsnee van ca. 8 cm.
Draai de pannenkoeken om als de bovenkant droog is en vol zit met bubbeltjes en bak de andere kant totdat de boven- en onderkant knapperig voelen en er bruin uitzien. Gebruik niet te veel olie bij het bakken. Zorg ervoor dat de pan telkens net iets vettig is.