Breng voor de panna cotta de amandeldrink met de room, de roomkaas, de agar-agar en een beetje zout en peper aan de kook. Roer voorzichtig. Laat nog 30 seconden op het vuur zodra het mengsel suddert en haal het er dan vanaf. Voeg de helft van de bieslook toe.
Verdeel over 6 kleine glaasjes. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet vervolgens 2 uur in de koelkast.
Bereid de sardines voor: snijd elk sardientje open in 2 filets en verwijder daarna de huid met een mesje. Verkruimel de sardines grof. Voeg de stukjes olijf en de rest van de bieslook toe. Schep dit mengsel op de panna cotta’s en zet tot het serveren terug in de koelkast.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng voor de panna cotta de amandeldrink met de room, de roomkaas, de agar-agar en een beetje zout en peper aan de kook. Roer voorzichtig. Laat nog 30 seconden op het vuur zodra het mengsel suddert en haal het er dan vanaf. Voeg de helft van de bieslook toe.
Verdeel over 6 kleine glaasjes. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet vervolgens 2 uur in de koelkast.
Bereid de sardines voor: snijd elk sardientje open in 2 filets en verwijder daarna de huid met een mesje. Verkruimel de sardines grof. Voeg de stukjes olijf en de rest van de bieslook toe. Schep dit mengsel op de panna cotta’s en zet tot het serveren terug in de koelkast.