Breng voor de panna cotta de slagroom met de melk, 50 g suiker, het vanille-extract en heel klein beetje zout aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat even afkoelen.
Roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze volledig opgelost is. Laat het mengsel afkoelen tot bijna op kamertemperatuur en roer dan nog eens goed door. Verdeel over glaasjes en laat ca. 4 uur opstijven in de koelkast.
Bereid voor de coulis een siroop door 50 ml water met de suiker aan de kook te brengen. Pureer de mango met de siroop en het limoensap in een blender. Giet door een zeef en bewaar koud.
Bedek de panna cotta’s met een laagje mangocoulis. Garneer met de Belgian Thins.
Tips
Bereidingstijd:15 minuten + 4 uur wachttijd
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng voor de panna cotta de slagroom met de melk, 50 g suiker, het vanille-extract en heel klein beetje zout aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat even afkoelen.
Roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze volledig opgelost is. Laat het mengsel afkoelen tot bijna op kamertemperatuur en roer dan nog eens goed door. Verdeel over glaasjes en laat ca. 4 uur opstijven in de koelkast.
Bereid voor de coulis een siroop door 50 ml water met de suiker aan de kook te brengen. Pureer de mango met de siroop en het limoensap in een blender. Giet door een zeef en bewaar koud.
Bedek de panna cotta’s met een laagje mangocoulis. Garneer met de Belgian Thins.