Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer intussen de paksoi in de lengte. Was goed onder koud water en leg de helften vervolgens in een ruime stoommand. Leg de wortellinten en de gerookte tofu erbij. Bestrooi met zout en peper.
Plaats de stoommand op een pan met een klein laagje kokend water. Stoom de groenten in ca. 4 à 6 minuten gaar.
Besprenkel de gestoomde groenten met de sesamolie.
Giet de rijst af en voeg de rasp en het sap van de limoen toe. Serveer met de paksoi, wortel en tofu en bestrooi met koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer intussen de paksoi in de lengte. Was goed onder koud water en leg de helften vervolgens in een ruime stoommand. Leg de wortellinten en de gerookte tofu erbij. Bestrooi met zout en peper.
Plaats de stoommand op een pan met een klein laagje kokend water. Stoom de groenten in ca. 4 à 6 minuten gaar.
Besprenkel de gestoomde groenten met de sesamolie.
Giet de rijst af en voeg de rasp en het sap van de limoen toe. Serveer met de paksoi, wortel en tofu en bestrooi met koriander.