Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen en de sjalotten ca. 4 minuten tot al het vocht verdampt is. Voeg de knoflook en tijm toe en bak nog 1 minuut. Haal alles uit de pan en laat afkoelen.
Hak de amandelen fijn in de keukenmachine. Voeg het paddenstoelenmengsel en de arrowroot toe en hak even mee. Breng op smaak met zout en peper en vorm er met natte handen 4 burgers van.
Verhit een scheutje olie in de koekenpan en bak de paddenstoelenburgers aan weerszijden in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer ze met salade.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en roerbak de paddenstoelen en de sjalotten ca. 4 minuten tot al het vocht verdampt is. Voeg de knoflook en tijm toe en bak nog 1 minuut. Haal alles uit de pan en laat afkoelen.
Hak de amandelen fijn in de keukenmachine. Voeg het paddenstoelenmengsel en de arrowroot toe en hak even mee. Breng op smaak met zout en peper en vorm er met natte handen 4 burgers van.
Verhit een scheutje olie in de koekenpan en bak de paddenstoelenburgers aan weerszijden in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer ze met salade.