Doe de honing, appelazijn en rozenbottel fruitbeleg (of verse rozenbottels, kroontjes verwijderd) in een blender of keukenmachine.
Voeg de kurkuma en gember toe. Voeg een scheutje extra vierge olijfolie en een klein beetje versgemalen peper toe om de opname van curcumine (een krachtige stof in kurkuma) te verbeteren.
Voeg optioneel nog extra verse kruiden toe.
Mix in circa 1 minuut tot een vrij dik mengsel. Dit is de basis.
Schenk de helft van het mengsel uit de blender en bewaar deze in een afgesloten glazen fles in de koelkast voor een volgende batch.
Voeg 400 ml water toe aan het mengsel in de blender. Mix in circa 2 minuten tot een lekker romig drankje voor 4 personen.
Tips
Dit recept is afkomstig van Laura de Grave.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de honing, appelazijn en rozenbottel fruitbeleg (of verse rozenbottels, kroontjes verwijderd) in een blender of keukenmachine.
Voeg de kurkuma en gember toe. Voeg een scheutje extra vierge olijfolie en een klein beetje versgemalen peper toe om de opname van curcumine (een krachtige stof in kurkuma) te verbeteren.
Voeg optioneel nog extra verse kruiden toe.
Mix in circa 1 minuut tot een vrij dik mengsel. Dit is de basis.
Schenk de helft van het mengsel uit de blender en bewaar deze in een afgesloten glazen fles in de koelkast voor een volgende batch.
Voeg 400 ml water toe aan het mengsel in de blender. Mix in circa 2 minuten tot een lekker romig drankje voor 4 personen.