Avond van tevoren: meng de havermout met de 200ml yoghurt, de melk, 5 specerijen-poeder, (eventueel) het chiazaad en zout. Zet ca. 8 uur of de hele nacht afgedekt in de koelkast.
Verdeel de overnight oats over 2 of 3 kommen en laat even op kamertemperatuur staan zodat de ergste kou eraf gaat.
Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de blokjes peer met de kaneel een paar minuten (niet te lang, de peer moet beetgaar blijven.
Serveer de overnight oats met de stukjes peer en garneer met zonnebloempitten, 5 specerijen-poeder en citroenrasp.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Avond van tevoren: meng de havermout met de 200ml yoghurt, de melk, 5 specerijen-poeder, (eventueel) het chiazaad en zout. Zet ca. 8 uur of de hele nacht afgedekt in de koelkast.
Verdeel de overnight oats over 2 of 3 kommen en laat even op kamertemperatuur staan zodat de ergste kou eraf gaat.
Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de blokjes peer met de kaneel een paar minuten (niet te lang, de peer moet beetgaar blijven.
Serveer de overnight oats met de stukjes peer en garneer met zonnebloempitten, 5 specerijen-poeder en citroenrasp.