Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.