Hussel de rode ui, pastinaak en currypasta in een braadslee door elkaar. Voeg 125 ml heet water toe en dek af met aluminiumfolie. Rooster 15 minuten in de oven.
Haal de folie eraf, voeg de kookroom en de linzen toe en bak nog eens 10 à 15 minuten totdat de pastinaak gaar is.
Garneer met amandelschaafsel, munt en koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hussel de rode ui, pastinaak en currypasta in een braadslee door elkaar. Voeg 125 ml heet water toe en dek af met aluminiumfolie. Rooster 15 minuten in de oven.
Haal de folie eraf, voeg de kookroom en de linzen toe en bak nog eens 10 à 15 minuten totdat de pastinaak gaar is.