Fruit de ui in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en laat een paar minuten pruttelen. Voeg 200 ml warm water toe en laat even sudderen. Breng op smaak met peper, zout en harissakruiden. Giet de saus daarna in een ovenschaal.
Bak de courgetterepen goudbruin in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
Leg 2 plakken courgette gekruist op een bord. Plaats in het midden een stuk kipfilet en vouw dicht. Leg er een stukje paprika en een plak tomaat op en steek vast met een prikker. Bestrooi met peper en zout. Herhaal tot alles op is.
Zet de pakketjes in de ovenschaal op de saus. Giet er nog wat extra warm water bij als de bodem niet helemaal bedekt is met saus.
Dek af met aluminiumfolie en laat in ca. 45 minuten gaar en warm worden.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Fruit de ui in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en laat een paar minuten pruttelen. Voeg 200 ml warm water toe en laat even sudderen. Breng op smaak met peper, zout en harissakruiden. Giet de saus daarna in een ovenschaal.
Bak de courgetterepen goudbruin in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
Leg 2 plakken courgette gekruist op een bord. Plaats in het midden een stuk kipfilet en vouw dicht. Leg er een stukje paprika en een plak tomaat op en steek vast met een prikker. Bestrooi met peper en zout. Herhaal tot alles op is.
Zet de pakketjes in de ovenschaal op de saus. Giet er nog wat extra warm water bij als de bodem niet helemaal bedekt is met saus.
Dek af met aluminiumfolie en laat in ca. 45 minuten gaar en warm worden.