Breng een klein pannetje water met zout aan de kook en blancheer hierin de tuinbonen 1-2 minuten. Giet ze af en spoel ze koud na. Druk de tuinbonen uit hun velletje.
Bak de plakjes Fermentino-‘kaas’ 1 minuut per kant in 1 theel olie.
Rooster het brood of laat vers. Besmeer 2 sneetjes brood rijkelijk met hummus en leg daarop de plakjes ‘kaas’ en de partjes biet. Verdeel de tuinbonen erover en besprenkel met citroensap.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng een klein pannetje water met zout aan de kook en blancheer hierin de tuinbonen 1-2 minuten. Giet ze af en spoel ze koud na. Druk de tuinbonen uit hun velletje.
Bak de plakjes Fermentino-‘kaas’ 1 minuut per kant in 1 theel olie.
Rooster het brood of laat vers. Besmeer 2 sneetjes brood rijkelijk met hummus en leg daarop de plakjes ‘kaas’ en de partjes biet. Verdeel de tuinbonen erover en besprenkel met citroensap.