Maal de walnoten, kokos en dadels met de kaneel, honing of agavesiroop en het zout in een keukenmachine en spreid dit mengsel uit over een rechthoekig brownieblik bekleed met bakpapier. Duw aan.
Meng de rest van de ingrediënten door elkaar, behalve de chocolade. Smeer deze mix uit over de notenlaag in het bakblik.
Top met de fijngeraspte chocolade en laat enkele uren hard worden in de koelkast.
Snijd in repen. In de vriezer zijn de repen 1 maand houdbaar.
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten + enkele uren koeltijd
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Maal de walnoten, kokos en dadels met de kaneel, honing of agavesiroop en het zout in een keukenmachine en spreid dit mengsel uit over een rechthoekig brownieblik bekleed met bakpapier. Duw aan.
Meng de rest van de ingrediënten door elkaar, behalve de chocolade. Smeer deze mix uit over de notenlaag in het bakblik.
Top met de fijngeraspte chocolade en laat enkele uren hard worden in de koelkast.
Snijd in repen. In de vriezer zijn de repen 1 maand houdbaar.