Strooi de bruine suiker over de bodem van de ingevette springvorm. Leg de schijven ananas erop.
Klop de zachte boter wit en luchtig met de suiker. Voeg een eetlepel van het bloemmengsel toe. Klop er vervolgens één voor één eieren door. Meng de rest van het bloemmengsel lepel voor lepel door het beslag en daarna, luchtig omscheppend, de geraspte wortel. Schep het cakebeslag over de ananas.
Bak de taart in ca. 1 uur en 40 minuten goudbruin en gaar. Laat de taart 10 minuten staan en keer hem daarna om op het bord. Wacht niet te lang want dan wordt de karamel op de bodem te plakkerig en laat de taart niet meer goed los.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2017.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Strooi de bruine suiker over de bodem van de ingevette springvorm. Leg de schijven ananas erop.
Klop de zachte boter wit en luchtig met de suiker. Voeg een eetlepel van het bloemmengsel toe. Klop er vervolgens één voor één eieren door. Meng de rest van het bloemmengsel lepel voor lepel door het beslag en daarna, luchtig omscheppend, de geraspte wortel. Schep het cakebeslag over de ananas.
Bak de taart in ca. 1 uur en 40 minuten goudbruin en gaar. Laat de taart 10 minuten staan en keer hem daarna om op het bord. Wacht niet te lang want dan wordt de karamel op de bodem te plakkerig en laat de taart niet meer goed los.