Bak 2 omeletten van het eimengsel op laag vuur (halverwege keren).
Stoom of roerbak ondertussen de groente. Meng er, van het vuur af, 2 eetlepels shoyu door.
Verdeel de groente over de omeletjes, bestrooi met sesamzaad en nori, rol op en snijd in stukken. Ook lekker op kamertemperatuur, in dunne plakjes gesneden als hapje of voorafje.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak 2 omeletten van het eimengsel op laag vuur (halverwege keren).
Stoom of roerbak ondertussen de groente. Meng er, van het vuur af, 2 eetlepels shoyu door.
Verdeel de groente over de omeletjes, bestrooi met sesamzaad en nori, rol op en snijd in stukken. Ook lekker op kamertemperatuur, in dunne plakjes gesneden als hapje of voorafje.