Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de sjalot en de courgette zacht.
Breng water aan de kook.
Schep intussen een lepel roomkaas in elk pannetje of bakje. Verdeel het courgettemengsel erover en daarna de zalm. Breek boven ieder pannetje voorzichtig een ei.
Zet de pannetjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met zoveel kokend water dat de bakjes half onderstaan.
Zet 8-10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is. Serveer direct.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de sjalot en de courgette zacht.
Breng water aan de kook.
Schep intussen een lepel roomkaas in elk pannetje of bakje. Verdeel het courgettemengsel erover en daarna de zalm. Breek boven ieder pannetje voorzichtig een ei.
Zet de pannetjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met zoveel kokend water dat de bakjes half onderstaan.
Zet 8-10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is. Serveer direct.