Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Notengehaktburger met mosterdmayonaise en uienchutney
Voorbereiding
Maak en bak twee burgers van de ‘Bioburger mix with nuts’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de grill(oven) voor en rooster de sneetjes brood krokant, halverwege keren (mag ook in de broodrooster).
Leg ondertussen een plak kaas en tomaat op iedere burger en zet ze heel kort even bij het brood onder de grill tot de kaas begint te smelten (optioneel).
Roer mosterd en mayonaise door elkaar.
Besmeer het brood met de mosterdmayonaise, leg de burgers erop en serveer met sla, lente-ui en uienchutney.