Verhit een beetje olie in een koekenpan en schenk de helft van het geklutste ei erin. Bestrooi met de helft van de sesam. Laat stollen, ca. 3 minuten. Glijd of stort de omelet op een bord en bak een tweede op dezelfde manier.
Leg een nori-vel op een sushimatje (of bord), plaats daarop een omelet en leg in het midden een reep paprika. Rol strak op. Herhaal met de andere omelet.
Snijd de rollen met een scherp mes in plakken van ca. 5 cm.
Roer de geraspte gember door de aangelengde sojasaus en breng op smaak met peper. Serveer bij de nori-rolletjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een beetje olie in een koekenpan en schenk de helft van het geklutste ei erin. Bestrooi met de helft van de sesam. Laat stollen, ca. 3 minuten. Glijd of stort de omelet op een bord en bak een tweede op dezelfde manier.
Leg een nori-vel op een sushimatje (of bord), plaats daarop een omelet en leg in het midden een reep paprika. Rol strak op. Herhaal met de andere omelet.
Snijd de rollen met een scherp mes in plakken van ca. 5 cm.
Roer de geraspte gember door de aangelengde sojasaus en breng op smaak met peper. Serveer bij de nori-rolletjes.