Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was & snijd alle groenten.
Wok het geheel in maximaal 10 minuten beetgaar in kokosolie met de vers geperste knoflook en flink wat peper. Doe er vervolgens een snufje zout overheen, schep goed om en besprenkel het met een paar flinke lepels kokosbloesemsuiker.
Zet de warmtebron laag en laat de suiker in alle rust versmelten. Spoel de noedels af met koud water, doe terug in de pan en schep de helft van de groenten erdoorheen, zodat het niet gaat plakken.
Verdeel de noedels over de borden en schep de goed verwarmde groenten er overheen of serveer het vanuit een schaal. Serveer er een schaaltje nat van de zilveruitjes bij waaraan je peper toevoegt.
Tips
Dit recept is afkomstig van Yakso.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was & snijd alle groenten.
Wok het geheel in maximaal 10 minuten beetgaar in kokosolie met de vers geperste knoflook en flink wat peper. Doe er vervolgens een snufje zout overheen, schep goed om en besprenkel het met een paar flinke lepels kokosbloesemsuiker.
Zet de warmtebron laag en laat de suiker in alle rust versmelten. Spoel de noedels af met koud water, doe terug in de pan en schep de helft van de groenten erdoorheen, zodat het niet gaat plakken.
Verdeel de noedels over de borden en schep de goed verwarmde groenten er overheen of serveer het vanuit een schaal. Serveer er een schaaltje nat van de zilveruitjes bij waaraan je peper toevoegt.