Verhit de olie in een wok of ruime bakpan op middelhoog vuur. Voeg de spruitjes en paprika toe en bak in ca. 5 à 8 minuten zacht en (beet)gaar.
Bereid intussen de noedels zoals op de verpakking staat vermeld.
Doe de bimi, shoyu, chilisaus en kimchi in de bakpan bij de spruitjes en breng naar wens verder op smaak met zout en peper. Bak alles nog ca. 2 minuten zodat de saus mooi om de groenten gaat zitten.
Verdeel de noedels over 4 borden, schep de groenten erover en garneer met sesamzaad.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een wok of ruime bakpan op middelhoog vuur. Voeg de spruitjes en paprika toe en bak in ca. 5 à 8 minuten zacht en (beet)gaar.
Bereid intussen de noedels zoals op de verpakking staat vermeld.
Doe de bimi, shoyu, chilisaus en kimchi in de bakpan bij de spruitjes en breng naar wens verder op smaak met zout en peper. Bak alles nog ca. 2 minuten zodat de saus mooi om de groenten gaat zitten.
Verdeel de noedels over 4 borden, schep de groenten erover en garneer met sesamzaad.