Meng de sojasaus, de azijn, de suiker en het ananassap tot een marinade. Voeg de fijngehakte chilipeper toe. Snijd de tofu in 3 mm x 1,5 cm x 1,5 cm dunne schijven en laat gedurende 2 uur marineren. Laat de tofuschijven afdruipen in een zeef en vang de marinade op.
Bestuif de tofu met maïzena en bak even in olie tot de schijven een mooie kleur hebben. Haal de tofu uit de pan en houd warm.
Snijd de ananas in stukken. Rooster de cashewnoten zonder olie en zet apart. Verhit de marinade in een pan en laat de ananas en de bamboescheuten hierin even meekoken. Voeg de tofu toe en strooi de cashewnoten over de tofu. Naar believen met gehakte koriander afwerken.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de sojasaus, de azijn, de suiker en het ananassap tot een marinade. Voeg de fijngehakte chilipeper toe. Snijd de tofu in 3 mm x 1,5 cm x 1,5 cm dunne schijven en laat gedurende 2 uur marineren. Laat de tofuschijven afdruipen in een zeef en vang de marinade op.
Bestuif de tofu met maïzena en bak even in olie tot de schijven een mooie kleur hebben. Haal de tofu uit de pan en houd warm.
Snijd de ananas in stukken. Rooster de cashewnoten zonder olie en zet apart. Verhit de marinade in een pan en laat de ananas en de bamboescheuten hierin even meekoken. Voeg de tofu toe en strooi de cashewnoten over de tofu. Naar believen met gehakte koriander afwerken.