Meng het lijnzaad met water in een glas en zet even weg.
Smelt de kokosolie.
Doe de muesli samen met de citroensap en de kokosolie in de keukenmachine. Roer daarna het lijnzaad mengsel erdoorheen. Het moet een lekker plakkerig mengsel zijn.
En schep nu een theelepel baking soda erbij.
Zet de keukenmachine heel even aan, zodat alles goed gemengd is en de muesli iets fijner gemalen wordt.
Meng nu de blauwe bessen door het muesli mengsel. Zet de keukenmachine niet meer aan.
Beleg een bakblik (15x15cm) met bakpapier. Schep het muesli mengsel hierop. Zet het bakblik voor 40 minuten in een voorverwarmde oven.
Zorg dat de koeken goudbruin zijn.
Laat afkoelen en snijd in 8 vierkantjes. En smullen maar!
Tips
Dit recept is afkomstig van PuurSuzanne:
https://www.puursuzanne.nl
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng het lijnzaad met water in een glas en zet even weg.
Smelt de kokosolie.
Doe de muesli samen met de citroensap en de kokosolie in de keukenmachine. Roer daarna het lijnzaad mengsel erdoorheen. Het moet een lekker plakkerig mengsel zijn.
En schep nu een theelepel baking soda erbij.
Zet de keukenmachine heel even aan, zodat alles goed gemengd is en de muesli iets fijner gemalen wordt.
Meng nu de blauwe bessen door het muesli mengsel. Zet de keukenmachine niet meer aan.
Beleg een bakblik (15x15cm) met bakpapier. Schep het muesli mengsel hierop. Zet het bakblik voor 40 minuten in een voorverwarmde oven.
Zorg dat de koeken goudbruin zijn.
Laat afkoelen en snijd in 8 vierkantjes. En smullen maar!