Verhit in een bakpan 2 eetlepels van de olijfolie en fruit hierin 1 geperst knoflookteentje. Voeg de kastanjechampignons, gele courgette en de rozemarijn toe. Bak alles beetgaar in ca. 3 à 5 minuten op middelhoog vuur.
Verhit in een (fondue)pan 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin het andere geperste knoflookteentje. Blus af met de witte wijn. Breng aan de kook, zet het vuur laag en voeg beetje bij beetje alle kaas toe.
Maak een glad papje van het maiszetmeel met een scheutje wijn en voeg dit al roerend toe aan de fondue. Blijf roeren tot je een mooie, gebonden kaasfondue hebt. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de mozzarellafondue met de verschillende soorten groenten en de ansjovis.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit in een bakpan 2 eetlepels van de olijfolie en fruit hierin 1 geperst knoflookteentje. Voeg de kastanjechampignons, gele courgette en de rozemarijn toe. Bak alles beetgaar in ca. 3 à 5 minuten op middelhoog vuur.
Verhit in een (fondue)pan 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin het andere geperste knoflookteentje. Blus af met de witte wijn. Breng aan de kook, zet het vuur laag en voeg beetje bij beetje alle kaas toe.
Maak een glad papje van het maiszetmeel met een scheutje wijn en voeg dit al roerend toe aan de fondue. Blijf roeren tot je een mooie, gebonden kaasfondue hebt. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de mozzarellafondue met de verschillende soorten groenten en de ansjovis.